Aspen

Concept

When we first walked into this condo, we knew we had to take advantage of all the beautiful natural light pouring in. Complimented with grey, whites & blues we wanted to create a modern, yet moody vibe. Think a relaxed “James Bond” look.

Decor Direction

Even though the TV was the main focal point in this space, we still wanted it to look beautiful, therefore we did a custom mantle with storage and a very real concrete looking wallpaper. It added just the right amount of depth into this space and complimented the overall look throughout.

Function in this small space was our priority, therefore we tried to keep it as open through all the major walk-ways. Ample seating was not the priority, so we kept this to a minimum but insured it still felt welcoming and conversational.

Awards & Features

Additional Project Info