Altadore

Concept

Balancing an elevated design, while creating a space that could function for a family of four was the task at hand. We said hello to a more mature & sophisticated, yet functional space.

Decor Direction

The long and narrow living space provided some challenges in terms of layout but with this homes beautiful bones the hope was to make this space a functional statement. Creating two separate areas of seating, it was our hope that our clients could utilize their Living Room in more ways than one. With a renewed classic look, we paired light hues of creams and whites and then bold accents with black. The thoughtful layering of texture throughout this space creates a calmness and warmth to it. Abstract, yet soft, these bold pieces of artwork were the perfect pairing for this space!

Awards & Features

Additional Project Info